Børnebanden

Vi er en privat pasningsordning med plads til 10 børn.
Vi er godkendt af Syddjurs, Norddjurs og Århus kommune.


Vi er 3 voksne til at passe 10 børn. Dette betyder at vi altid kan dække hinanden ind ved ferie og sygdom, og gør at dit barn ikke skal i gæstepleje.

Det primære for os er, at skabe en hverdag, hvor børnene er trygge og føler sig godt tilpas, fordi de bliver set, hørt og forstået. Hvor de får oplevelser og udfordringer der stimulerer dem sprogligt, socialt, følelsesmæssigt, motorisk og intellektuelt.
Vi arbejder med den anerkendende og positive tilgang til barnet og finder det vigtigt at give plads til forskellighed, og støtte op om det enkelte barns kompetencer.

Vi vil sørge for at komme meget ud. Det kan være ture i skoven, dyreparker, sommerland, besøge byens børnehaver, samt at mødes med andre dagplejere og deres børn.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.08 | 08:17

We have one in october? ☺️ Send me an e-mail if you want it, ch_oline@hotmail.com

...
15.08 | 10:42

Hello! Do you have place for a boy 2,5 years old? We need it for now?:)

...
07.08 | 20:41

Hej... Vi har en datter på nu 6 mdr.. Vi vil høre om i har plads omkring marts 2019..Der vil Neel (pige) være 15mdr. vh. Line og René

...
17.01 | 07:21

Sikke et skønt navn! Jeg skriver ham på, og så siger i endelig bare til når i vil på besøg! I kan også følge lidt med på vores fb side hvis i har lyst

...
Du kan lide denne side